Levering en installatie van energiezuinige ketels

Onze monteurs weten alles van warmte. Niet alleen van service en onderhoud maar ook van montage en installatie. Onze monteurs monteren de ketels die ze onderhouden zelf met extra aandacht voor detail. Bij Gasservice West-Brabant kunt u terecht voor vele merken.

 

Onze huismerken zijn Vaillant, Remeha, Atag en Nefit.

Is één van uw gasapparaten aan vervanging toe?

Maak dan direct een afspraak met Gasservice West-Brabant!

Onze monteur komt bij u langs, neemt de situatie op, inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden samen met u. U ontvangt een offerte op maat met een vaste prijs voor levering en installatie. Ons aanbod is altijd compleet met alle appendages zoals expansievat, inlaatcombinatie en gaskraan. Onze monteur bepaalt of u rookgasafvoer nog voldoet en laat ook graag de verschillende kamerthermostaten aan u zien.

Ook als u uw c.v.-installatie wil aanpassen ook uitbreiden adviseren wij u graag. Of het nu om vloerverwarming gaat, thermostatische radaitorkranen, sierradiatoren of zoneregelingen. Wij installeren het graag.

Contact opnemen

Duurzamer wonen en energie besparen?

Wilt u informatie over duurzaam verwarmen met warmtepompen, zonneboilers of infraroodpanelen dan kunt u ook bij ons terecht. Zie voor technische oplossingen voor all-electric oplossingen ons zusterbedrijf Bogers Duurzame Projecten.

Naar Bogers Duurzame Projecten